13 maj 2007

Vi är tuffa anarkister

Varför har du lagt till oss i din blogroll? Har du ens läst vår blogg? Vi är ANTIRASISTER. Med andra ord tar vi STARKT avstånd från ert parti (således har du all rätt i att vi är "Sd-objektiva" - vi föraktar er, det är det enda sättet att förhålla sig objektivt till ett stinkande parti som Sd). Vi vill inte ha nåt med er att göra.

Bara för att vi är kritiska till Gringo betyder det inte att vi gillar Sd. Inte för en sekund. Det finns faktiskt fler möjliga positioner än "antingen Sd eller Gringo" - men det fattar uppenbarligen varken du eller Gringo. Och det är bara EN av alla de saker som förenar era inskränkta små etnotistiska bäbisvärldsbilder.

Vi är ANARKISTER och därmed RADIKALA ANTIRASISTER. Vi menar att Gringo och Sverigedemokraterna har mer gemensamt än folk i allmänhet skulle kunna tro. Och ni har bägge mer gemensamt med "etablissemanget" och "PK-media" än ni alla skulle vilja erkänna. Alla ni är rörande öeverns i tron på ETNICITET och KULTUR i en störd statisk och essentiell bemärkelse. Ni tror alla att "svenskar" och "invandrare" FINNS, eller "svennar" och "blattar", osv osv. För oss börjar rasismen redan där.

Vi kommer snart att utveckla den tanken närmare i ett inlägg, vi har bara inte hunnit.

OBS - vi är inte intresserade av att föra nån "dialog" med er. Detta var bara ett försök att göra dig uppmärksam på att du nästa gång kanske borde läsa HELA bloggen innan du länkar till en.