08 maj 2007

Dagens nationalist

Kurt Lundgren är bara en vanlig murvel, men han är ändå en större nationalist än vad någon i den sverigedemokratiska particentralen någonsin har varit. Idag skriver Kurt ånyo om Blair i England, en man som Kurt hatar med stor hetta. Ansvarsutredningen gillar Kurt inte heller. Det gör dock SD, enligt vad man låtit förstå i SD-Kuriren.

På sistone har diverse sverigedemokrater höjt de "skotska nationalisterna" till skyarna, för de har ju vunnit något regionalval över Blairs brittiska socialdemokrater. Kurt är smartare, han inser att det inte är några nationalister det är fråga om: "Skotska chauvinister" kallar han dem.

Nu är det risk för att hela Albion slits sönder, tror Kurt. Samma sak kan förresten inträffa med Skåne, och det har även Kurt börjat inse. Tänk bara den dag när skåningarna upptäcker olja eller något liknande, för det var så det började i Skottland.

Ansvarsutredningens planer på att avskaffa de gamla svenska länen är ett beställningsjobb från de onda människorna i Bryssel, det har Kurt insett, och jag insett, men inte SD - utom Erik Hellsborn som är en klok karl ibland.