19 maj 2007

Larsson och diskrimineringen

Aktive Joakim Larsson har redan tidigare visat svårigheter att motverka diskriminering av invandrare, något som han borde göra i egenskap av att vara samhällskunskapslärare i svenska skolan. Visst finns det åsiktsfrihet här i landet, men den har ett pris: Förespråkar man sådan diskriminering är inte läraryrket det rätta.

Aktuellt: Strax före RÅ 2007 lämnade Larsson in sina budgetyrkanden till kommunfullmäktige i Uppsala. Det är intressant läsning. Stavros Giangozoglou, ledande (s)-politiker i Uppsala, har gjort två postningar i ärendet på sin blogg. Han citerar Larsson, och det framgår att Larsson bland mycket annat i kommunens budgetarbete vill arbeta för att invandrarna ska få de jobb som blir över när svenskarna fått sitt.
"Sverigedemokraternas grundinställning är att svenska jobb i första hand ska gå till befintlig svensk arbetskraft. Det faktum att den politiska viljan hos partier i fullmäktige är att prioritera utländsk arbetskraft före svensk är en anmärkningsvärd diskriminering av svenska arbetare och något som måste upphöra"."
Anser Jimmie Åkesson att mandatet i Uppsala kommunfullmäktige är så dyrbart att Joakim Larsson ska tillåtas bryta mot SD:s principprogram hur många gånger som helst?