31 augusti 2007

Underhandsrapport från SD Kalmar respektive Islamabad

Thoralf har fortfarande inte hört något från polisen angående hetsen i kommunfullmäktige, skriver han på Kurts blogg. På sin egen blogg ojar han sig över Muhammeds trogna, som börjat elda upp svenska flaggan borta i Västpakistan. Än så länge har det dock inte skett här hemma.

Men varför sitter Sverigedemokraterna på händerna då? Det är väl bara att sätta igång och elda på någon tygdocka som ser ut som Muhammed, då får de igen för vad de gjort vår svenska flagga. Våga...våga inte? Lyckas man inte övervinna sina pacifistiska impulser i SD kan annars en manifestation mot UD vara på sin plats.

Sveriges chargé d'affaire i Islamabad kallades upp på det pakistanska utrikesdepartementet för att emotta en officiell protest mot Nerikes Allehands Muhammedhund. Den svenske diplomaten ska då ha förklarat att regeringen Reinfeldt helt delar muslimernas åsikt i frågan och beklagar publiceringen, som man från regeringens sida ser som olycklig.

Jag tror inte Thoralf behöver oroa sig allt för mycket över hetsutredningen. Blir det fällande dom så blir nog straffet så lågt att han kan avtjäna det med fotbojan.