30 augusti 2007

Polisen hugger mot SD

Ikväll har Kurt Lundgren fått in ett riktigt bloggscoop, för i Kalmar har polisen inlett en förundersökning mot Sverigedemokraternas folk i kommunfullmäktige. Thoralf och hans kompis Lars Rosén ska ha varit stora i käften mot flyktingarna vid ett fullmäktigesammanträde i slutet av förra året.

Aktuell fullmäktigedebatt i Kalmar handlade, som häromdagen i Ängelholm, om s.k. ensamkommande flyktingbarn. Under debatten förekom från SD-håll ord som ankarbarn, fusk med ålder, kostnader för tandvård och sjukvård, avsiktlig förstöring av ID-papper, mord, våldtäktsmän, psykiatrisk vård, havererad flyktingpolitik samt HIV-test.

Med tanke på den fällande domen mot en skånsk allianspartist är det nog bäst att SD-ledningen håller i hattarna - det kan bli kåken för Kalmarfolket! Under verkställighetstiden rekommenderar jag med varm hand Mattias Bäckström-Johansson som vikarierande SD-hövding för Kalmar län. Han är möjligen lite väl snäll mot de asylsökande, men det är en energisk och intelligent ung man och en prydnad för sitt parti.