26 augusti 2007

Olsson i ropet

Stefan Olsson. Foto tillhandahållet av www.landskrona.se som allmän handlingSäga vad man vill om Helsingborgs dagblad, men tidningen verkar då behandla Sverigedemokraterna med samma respekt som andra partier. I dagens tidning går man igenom vilka de bloggande kommunpolitikerna i Landskrona är. SD Landskronas nye ordförande Stefan Olsson räknas upp och ges en närmast positiv recension. Kul för honom, och kul för lokalavdelningen!

Själv har jag ju vid ett flertal tillfällen gjort mig lustig över Stefan Olsson. Han visade ju exempelvis upp en exempellös godtrogenhet när SVT-programmet Faktum besökte Landskrona för att häckla SD. Alla SD:arna inklusive Thord Lindblom höll då en "låg profil", men till ingen nytta, för Stefan ställde så gärna upp i bild. Men det är länge sen nu - låt oss avskriva hans misstag som ett nybörjarfel.

En sak jag undrar över i samband med dagens HD-artikel är varför Stefan bloggar hos Blogspot? Som lojal partigängare borde han istället blogga på den plattform som erbjuds av SD IT.