21 augusti 2007

Kinnunen kommenterar dagens rykten

Martin Kinnunen har nu på kvällen kommenterat Expressenartikeln i en lång postning på den egna partibloggen. Där bekräftar han bl.a. att sambon frivilligt öppnat ytterdörren och släppt in våldsmännen, trots att man i tittögat i dörren "inte kan se åt kanterna", eftersom "det är en stor spricka i det".

Efter mina egna synpunkter tidigare idag har Kinnunen hört av sig och lämnat följande kommentar till Objektiv SD-blogg.

De tvingade henne att tejpa sig själv men för händerna gick ju inte detta så det gjorde förövarna. Någon av dem utan handskar ska ha rört tejpen så förhoppningsvis kan SKL säkra spår. Samma uppgifter fick igår expressen och det som står idag är ju ingen felaktighet bara att de utlämnat en mindre detalj precis som alla tidningar i princip gjort när de skrivit om överfallet. Vanligaste felaktigheterna rör ju annars telefonsamtalen.

För övrigt förstår jag inte denna glädje i att gräva i ett brottsoffers privatliv? Kan man iaf inte åtminstone stå för vem man är istället för att göra små elaka kommentarer helt anonymt och spekulera villt utan att ha någon kännedom alls? Det är så man kräks. Är man att betrakta som ett psykfall som inte kan vara medlem i ett ungdomsförbund för att man lider av depression? Depression är en folksjukdom i Sverige idag. I varje familj finns det någon som äter antidepressiva mediciner.
  • Redigerat 2007-08-21 21:55, skrivningen om tittögat efter anmärkning från Martin Kinnunen till bloggen.