17 juli 2007

SD:s höstkampanj

Björn Söder. Foto: Jim Elfström/IKONPå sin personliga webbplats avslöjar Björn Söder hur Sverigedemokraterna tänker tackla den enfrågestämpel som vidlåter partiet - man kommer att ta till sig denna stämpel och använda den till sin fördel.

Nå, i alla fall: Detta har Söder att förtälja. Under Almedalsveckan höll SD:s Söder och Åkesson ett torgmöte där man berättade om en "kommande storkampanj som kommer att avslöja riksdagspartiernas lögner om den svenska integrations- och invandringspolitiken." Ryktena om aktivismens död inom partiet kommer då att tacklas genom att en särskilt producerad kampanjtidning "delas ut till de svenska hushållen". Här kan man befara att många aktivistfattiga eller afarädda lokalavdelningar använder sig av den beprövade trollhättemodellen (d.v.s. att skicka ut bladen per post), men i vilket fall som helst handlar detta om en organisatorisk och aktivistisk uppryckning inom SD.

SD kommer också i alla de kommunfullmäktigeförsamlingar där man är representerade att lägga centralt producerade motioner. Allmänheten och Hans Lindqvist varnas. Nu laddar de om!