17 juli 2007

Det stormar mot sdblogg.se

Från kommentarerna till postningen SD rättar sig (med viss korrektur, fet- och kursivstil av bloggen):

  • "Nu får väl ändå sdblogg ses som något representativ för partiet då man trots allt bloggar i partiets namn. Även Kent Ekeroth som tillhör riksstyrelsen bloggar där under namnet Johan Andersson. Även länkar gör man till bloggen från både SD-Kuriren och partisidan."

  • "Sdblogg hetsar gång efter gång mot fackförbund, palestinier, vurmar för nyliberalism, arbetskraftsinvandring, Imperialiststaten USA, Nato och andra obskyrda projekt. Att ens gossen Boström får blogga där är för mig den största gåtan. Antagligen så gillar väl Söder och Åkesson honom och gänget."

  • "Jag har stöttat förnyelsen av partiet, men gör det inte längre. Jag har nog snarare insett att sedan Åkessonfalangen tagit över så har SD på sikt blivit mer likt Ny demokrati. Det finns ingen idealism, ideologi och ryggrad kvar i partiet. Alla tycks bara vilja främja sina egna intressen. Så här splittrad har nog aldrig någonsin medlemskåren varit som nu."

  • "En blogg med namnet sdblogg är ju inte gentemot SD fri. Den har väl ett slags ansvar mot partiet. Det var f.ö. SD-politiker som startade den, såsom Erik Almqvist."

  • "Om någon på bloggen hävdar att TUT eller PUT ska ges rakt av när migrationsverket sagt nej till det bör "högt till tak", enligt mitt sätt att se det, vara en slags karantän beträffande väsentlig utåtriktad verksamhet, men förmodligen även livstids, eller åratal av förtroendeskada. Detta med förtroende är inget man kan göra något åt eller nåt att gnälla över. Det kommer per automatik, och det är bara Linus som på egna meriter ev. kan åtgärda den."

  • "Linus kanske kan recensera konserter på SD-blogg? Det kan man kanske kalla "högt till tak", om man nu ska eftersträva det. Infiltratör?"

  • "Varför lägger SD motioner om stoppat flyktingmottagande i kommuerna om nu herr Bylund och sdblogg kräver PUT för samtliga 40 000 irakier? Sdblogg har gjort sitt, och kan inte längre representera partiet. Alla vet att dessa så kallade "flyktingar" är sociala turister. Det är inte försa gången sdblogg får mig att gå i taket, utan det här vart bara helt enkelt bara droppen. Funderar också på att skicka en protest till riksstyrelsen."

  • "Jag vet inte längre vart man har partiet. Vill man jobba för ett homogent Sverige eller ett mångkulturellt? Funderar på att lämna in mitt medlemsskap i protest mot liberalism och Pk-fjäsk."