30 december 2006

En bloggutmaning?

Från sd-positiva bloggen Tre Kronor:
Tommy!

Då och då besöker jag din blogg. Du har alltså lämnat Sverigedemokraterna. Personligen bryr jag mig inte så mycket om detta: dels är jag själv ingen sverigedemokrat men framförallt anser jag att i ett fritt samhälle som vårat så ska det vara upp till var och en vilket parti man vill och inte vill tillhöra.

Men en uppenbar fråga pockar på svar: Vad är din hållning idag i invandringsfrågan? Att du gick med i Sverigedemokraterna en gång i tiden kan ju inte ha varit en slump, du måste som så många andra ha uppmärksammat de problem som massinvandringen medför.

Anser du idag till exempel att det är okej ...

  • ... att den utländska befolkningen i Sverige ökar lavinartat och svenskarna snart är i minoritet i flera städer och så småningom i hela landet som helhet?

  • ... att brottsligheten bara tycks öka och bli grövre för varje år som går: det torde inte vara någon hemlighet för dig att invandrare är kraftigt överrepresenterade i brottstatistiken?

  • ... att staten spenderar miljardbelopp varje år till invandrartäta områden, socialbidrag till arbetslösa invandrare, svenskspråksundervisning, invandrarföreningar och så vidare (det vill säga merkostnader som vi inte hade behövt ha med en betydligt restriktivare invandringspolitik); pengar som kunde ha lagts på vård, skola och omsorg?

  • ... att det är okej att Hermodalskolan i Malmö tvingades stänga, svenska blonda flickor färgar håret svart för att slippa kallas för "hora" eller att all leverans av pengar med värdetransporter förra hösten temporärt fick ställas in på grund av invandrargängens framfart?


  • Du kan svara mig via epost, här på min blogg eller på din egen blogg.
    De flesta frågorna ser ut att vara retoriskt ställda, och personer som Mona Sahlin som Kurdo Baksi skulle i de fallen förstås lämna svar som "Tre Kronor" och jag själv.

  • Oavsett om den utländska befolkningen i Sverige ökar lavinartat eller inte och svenskarna snart är i minoritet i flera städer och så småningom i hela landet som helhet, så tycker jag att antalet och andelen utomnordiska invandrare är ett problem för den svenska nationen.

    Frågan är om problemet kan lösas genom 1) att hålla riksdagsval, 2) att många då röstar för Sd, och 3) de sverigedemokratiska riksdagsledamöterna sedan lämnar in välformulerade motioner, ser myndiga ut från kammarens talarstol? Vad säger den mystiske K.V. Pauker?

  • Ökande brottslighet och kraftig överrepresentation för invandrare i brottstatistiken?

    Är du akut oroad, Tre Kronor, så kan du t.ex. bilda ett medborgargarde. Staten är inte svaret på alla böner. Polisen kommer inte att hjälpa dig.

  • Statliga miljardsatsningar på invandrare?

    Det viktiga är att man inte diskriminerar. Särskilt inte svenskar.

  • "(A)tt det är okej att Hermodalskolan i Malmö tvingades stänga, svenska blonda flickor färgar håret svart för att slippa kallas för "hora" eller att all leverans av pengar med värdetransporter förra hösten temporärt fick ställas in på grund av invandrargängens framfart?"

    Det här var nog den mest retoriska frågan av alla, Tre Kronor. Du har Mona Sahlins instämmande med din identifikation av händelserna som allvarliga problem.