21 november 2005

Ny SD-blogg

Nu har förste vice partiordföranden Tony Wiklander startat en blogg på SD-Kurirens webbplats. Sedan tidigare finns där även Björn Söder, Jimmie Åkesson, Richard Jomshof och Martin Kinnunen med personliga bloggar.

Nu sticker man ut halsen en aning. Det kommer naturligtvis att klia i fingrarna på uteslutne Jimmy Windeskog, som säkert vill "ge igen" på Wiklander. Som bekant var det ju Windeskogs lumpna påhopp på Wiklanders familj, som gjorde att Windeskog själv blev det politiska bottenskrap han anklagat många andra för att vara, och sparkades ut.

Jämför vi Weine Bergs blogg med Wiklanders första postning, som är en långtråkig drapa och som handlar om skånsk landstingspolitik med vårdköer o.a., så kan vi gissa att de "riktiga nationalisterna" i form av Windeskog och Berg kommer att försöka få skott på Wiklander som falsk nationalist. Den sistnämnde är misstänkt för att vara konservativ eller missnöjespartist, vilket är detsamma som när man inom kyrkan talar om kättare. Blir det fler postningar om sjukvårdsköer kan vi räkna med repliker.