25 november 2005

Antiterrorsosse hotar med Hells Angels

För vanligt folk är det mesta förbjudet, men för makthavarna är allt tillåtet i landet där "mellanmjölken surnat, och falukorven är skämd"

Socialdemokratiske ämbetsmannen Ulf Karlsson arbetar enligt dagens Aftonbladet sedan fem år tillbaka som tjänsteman inom EU:s ministerråd. Hans arbetsuppgifter är uppenbarligen sådana som endast högt betrodda män i staten kan betros med; det är terroristbekämpning, mänskliga rättigheter och organiserad brottslighet.

Det visar sig att den sol-och-vårande invandrare som först lurat till sig ett jobb på regeringskansliet, och sedan lurat till sig stora penningsummor till fejkade feministprojekt, är en personlig vän till Ulf Karlsson. I våras fick denne nu avslöjade feminist hyra Karlssons lägenhet i Stockholm (Karlsson själv smörjer ju kråset nere i Bryssel).

Enligt hyreskontraktet skulle feministen betala skadestånd för de spermafläckar som han lämnar efter sig, och som inte går att tvätta bort. Porrfilm får köras på video endast om grannarna inte störs. Uppenbarligen var Karlsson införstådd med vissa sexuellt avvikande beteenden hos feministen. Kanske hade Karlsson redan tidigare kunskap om att feministen var en skurk: "Kontraktet avslutas med en varning om att Hells Angels kommer att ombesörja eventuell vräkning".