13 mars 2006

Hellgren vill göra anmälan till KU

SD-medlemmen Ingemar Hellgren framträder idag på debattplats i SD-Kurirens nätupplaga med ännu ett av sina invandringspolitiska inlägg. När det skedde senast 9 maj förra året vållades en upprörd fascistdebatt på SDU-Forum, och SD-Kuriren tvingades faktiskt plocka bort den artikeln ur artiklarkivet.

Hellgren menar i dagens inlägg att "sverigedemokraterna måste profilera sig". Som läget är nu publiceras enligt Hellgrens uppfattning "inte en enda rad om vårt parti i dags- och kvällspress". Läget är samtidigt mycket allvarligt, skriver Hellgren: "Politiskt oberoende forskare har ju kunnat konstatera att vårt folk i etniskt avseende kommer att vara helt utplånat inom fem decennier".

Förslaget blir därför att SD:s partiledning och Jimmie Åkesson (trots att partiet inte är representerat i riksdagen) "med det snaraste bör anmäla Göran Persson och den socialdemokratiska regeringen till KU för brott mot den svenska grundlagen i sin vägran att utlysa en folkomröstning i invandrarfrågan". Hellgren bygger sitt resonemang på den inkorrekta uppfattningen att svensk grundlag kräver att "frågor som inte utan vidare kan rivas upp av en kommande regering skall göras föremål för en folkomröstning". Hans uppfattning är att mediabevakningen kring SD:s KU-anmälan skulle ge SD "en enorm och riksomfattande uppmärksamhet inför valet i höst".

Bloggens kommentar: Behövs denna profilering - vet inte svenska folket redan om att sverigedemokraterna är intresserade av just invandringspolitik?


I en tidigare postning har bloggen kommenterat bl.a. följande åsikt från Ingemar Hellgren:
"Min mening är nämligen den att det är först när invandrarna har fördrivits från vårt land och Sverige har gått ut ur såväl EU som FN och på nytt blivit en nationalstat med en egen kulturell identitet som det kan bli tal om återupprättandet av ett starkt svenskt försvar."