07 maj 2006

Var besöket en anka?

SD-bloggaren Erik Almqvist gjorde 2 maj en postning om att högsta ledningen för DFU, ungdomsförbundet inom Dansk Folkeparti, varit upp till Stockholm och hälsat på SDU. Postningen var ytterligt kort och substanslös, men illustrerades av en rad bilder i björnsöderskt mikroformat. Artikel utlovades "inom de närmaste dagarna" både på SD-Kurirens nätupplaga och på SDU:s webbplats.

Ett möte i Stockholm på toppnivå mellan DFU och SDU är naturligtvis verkligen en viktig händelse för både SDU och moderpartiet, men konstigt nog har ännu ingen artikel synts till i de utpekade mediakanalerna. DFU har heller inte andats ett ord om det hela, trots att man inom den organisationen verkar ha just en fungerande organisation.

Vad är det som har hänt? Har månne DFU-ordförande Kenneth Kristensen chockats av besöket i partibunkern i Stockholm och frågat sig på vad sätt man på dansk sida gynnas av kontakter med långtida losers som sverigedemokraterna? Har han begärt locket på? Vissa likheter skönjs med det franska besöket på kansliet på Blekingegatan under sverigedemokraternas tidiga barndom.

Har Kinnunen tagit jackpoten vill vi veta detta nu!