30 maj 2006

Måndagsbrevet: Skräck för miljöpartiet

Under sin nyss avslutade partikongress beslöt miljöpartiet kämpa för att legalisera fildelning. Vad säger då Falkis i sitt måndagsbrev 29 maj? "VECKANS NYHET: MILJÖPARTIET VILL INTE TILLÅTA FILDELNING". Patetiskt av Falkis, varför inte vara en god förlorare och tacka för en god match?

"Clear as day", skriver den pidginsvensktalande Falkvinge. Miljöpartiet är för evigt emot fri fildelning i hans ögon, för i ett riksdagsprotokoll förra året tyckte den infantile mp-riksdagsmannen Gustaf Fridolin att fildelning ska vara förbjuden. Vilken sandlåda.

Efter starten av sitt parti i januari stämde Falkis träff med Alexander Chamberland. Varför, frågade interimstyrelsen. "Jag kan övertala honom att byta parti", tyckte Falkis naivt. Kan inte Falkis ta åt sig äran av att ha snackat in fildelningen i mp:s gröna politik?

Falkis har varit på nördgig i Uppsala. "Mer förvånande är att de flesta inte kände till oss. Vi har trott att eftersom vi synts i alla media som betyder något." Hej och hå. Och en påse med nötter.