15 september 2007

Mush from the Wimp

I en citatpostning igår refererade sdblogg.se till en artikel i ansedda Washington Post om antiislamdemonstrationen i Bryssel. Märkligt nog verkar man på sdblogg inte uppröras över polisvåldet (annat än i Teds korta postning efter hemkomsten), utan fortsätter att mala om islamiseringen av den västerländska civilisationen och inget annat. I The Post uppehåller man sig dock vid det som faktiskt inträffade på Bryssels gator.
"Men, på ett betydelsefullt sätt, symboliserar denna ouppmärksammade händelse - det omåttliga polisvåldet i Bryssel 11 september 2007 - den felande länken i vår bristfälliga förståelse av både Irak och 9/11."
Jänkarna är upprörda. Här hemma är inte ens Mattias Karlsson, som själv fick pepparspray i ansiktet nere i Bryssel, särskilt arg. Vad har han gjort efter hemkomsten? Bara lamt uppmanat sina anhängare demokrater att "på ett civiliserat och sakligt sätt framföra sina protester mot den belgiska polisens våldsamma angrepp på fredliga demonstranter i Bryssel den 11/9" genom att skicka artigt formulerade brev till den belgiske emissarien här i landet.

Hade jag blivit sprutad i ansiktet med pepparspray som Karlsson blev, då hade jag nog minst åkt upp till Belgiens ambassad i Stockholm, försedd med ett par kartor ruttna ägg. "Don't get mad, get even", som amerikanen säger.