18 september 2007

Kommentarsröster om SDU

Postningen angående SDU:s nya förbundsstyrelse har dragit på sig en hel del kommentarer från mer eller mindre SDU-vänliga personer. Vissa är positiva till Almqvist och övriga i den nya styrelsen, andra tycker att Sverigedemokraterna sjunker än djupare i ett populistiskt träsk.

I den debattråden kastade nye SDU-killen Robert Boström, känd från sdblogg.se, in en brandfackla i debatten genom att nämna den etniska bakgrunden för den tjej som han dejtar. Detta kommer säkerligen att väcka en hel del intern kritik, särskilt från "Janssondistrikten", d.v.s. Stockholm, Göteborg, Örebro och Uppland.

Positivt om nya SDU:
Kul att se ett mognare SDU, ett SDU som med Almqvist/Boström vid rodret säkert kan nå hur långt som helst.

[Magnus Svensson]

Negativt om nya SDU:
Varför gå med i ett parti vars målsättning är att minska invandringen och bevara Sverige svenskt om man tycker att vem som helst kan vara svensk, eller att det är underordnat mycket annat.

Går man med i SD är det för att man anser att invandrare inte har i Sverige att göra på det stora hela, samt att det är en viktig fråga. Går man med i partiet av andra skäl, bör man fundera på vad man inbillar sig själv.


[ST Helene]

  • 2007-09-19 11.00 Edit