17 september 2007

Maggan slår till

Alltmedan partiledarens svåger nere i Malmö sitter och skriver på feministappeller på löpande band, jobbar Margareta Sandstedt (sd) i Gävle stenhårt för att män ska vara män och kvinnor ska vara kvinnor. När i våra moderna tider till och med moderutterna kapitulerat för den röda fanan är det ingen tvekan om att hon är vårt lands största "socialistätare" och de borgerliga värdenas trygga väktare.

I sin länge efterlängtade postning (det var en månad sedan sist) skrev Sandstedt igår om jämställdhetens förbannelser i satirens form. Åkeriägaren Bergman håller där anställningsintervju med en av den nya tidens män.
- Min fru kommer att få barn om fem månader och det innebär att jag kommer att vara pappaledig det andra halvåret efter födseln.

Bergman som har hårt arbetat fram sitt företag i tjugo år slår ihop händerna av förtjusning och ansiktet skrynklas ihop av ren lycka.

- Härligt min gosse. Det står visserligen många i kö för att få jobbet men ingen har kommit till intervjun med det önskemålet du har. Jag anställer dig genast och när du blir pappaledig kan jag köra dina rutter själv…nä nä nä…det är ingen uppoffring alls.
Margareta Sandstedt avslöjar sig som en stor humorist. Hon visar också åter hur kluvna Sverigedemokraterna är. Man överens om i stort sett en sak - mindre invandring. Sen finns det allt från feminister till antifeminister, från gayaktivister till gaybashers och så vidare.