22 november 2006

Rättshaveristiskt beteende

I måndags kväll tvingades jag (återigen) totalsåga en sd-insats i media. Det var alltså fråga om Stefan Olsson i SD Landskrona, vilken helt aningslöst ställde upp i ett reportage för SVT:s samhällsprogram Faktum. I programmet lackade Olsson ur på Landskronas toppsosse, efter programmet lackade han ur på Objektiv SD-blogg, och Olsson funderar nu på att polisanmäla er förbundne bloggare:
Hejsan Tommy.För det första är jag ingen skinnskalle har aldrig varit och kommer ALDRIG att bli.Det du påstår är förtal i högsta grad.Överväger att polisanmäla dig.Hälsningar Stefan Olsson SD Landskrona
Anmäl på du, Stefan. Det är din rätt. Men kanske borde du tänka på det parti som du fortfarande företräder i kommunen. Är Sd verkligen betjänt av ännu mer associationer med rättshaverism? Jag antar att du funderar på en anmälan om förtal. Förtal är ett målsägandebrott, och som politiker anses du måsta stå ut med det mesta. Anmälan=Lönlös. Dessutom har jag ju rätt i sak! Vari ligger förtalet? Varför i hela glödheta ställde du upp i programmet? Alla andra landskronabor försvann som en vit rök så fort TV-teamet presenterat sig.

Tyvärr blev även Stefan Olssons sambo Carina Herrstedt lidande av programmet och av bloggens rättvisa och välfunna kritik. En kommentar har inkommit från henne:
Är Robert Aschberg på EXPO också skinnskalle? För alla utan hår är väl det.Jag har bott med Stefan Olsson snart 10 år och jag om någon borde veta att han inte är en skinnskalle,han har taskig hårväxt, vilket kan drabba alla.

Ni säger att programmet var vinklat, om ni bara visste hur mycket. men det är ju inte konstigt när man som programledare varit aktiv i ung vänster. Stefan har gett reportern alla siffror om invandring och brott i Landskrona och sa klart och tydligt till henne att våldsbrott inte minskat.När det gäller nollavtalet som redan finns ,menade Stefan att Landskrona inte skulle ta emot fler flyktingar,för vi skulle först hjälpa dem som redan var här.Landskrona har trots gällande avtal med migrationsverket ,tagit emot 179st flyktingar t.o.m sept i år.

När det gäller det så kallade ghettot så var det för att visa var det bodde flest invandrare och inget annat.Reportern frågade om det var mycket brott här.Då svarade Stefan att det var inte så mycket brott vad han visste,förutom det med familjerna,som var muslimer och det var deras överhuvud s.k immamer som bråkade.

Vi hade inte väntat oss att någon som företräder Expo som du gör skulle vara objektiva,för vad ni vill med SD är ju känt i hela Sverige.
Hej Carina! I det här sammanhanget skulle Robert Aschberg också räknas som skinhead, om han nu varit sd:are och ställt upp för media. Inget ont om folk som har dålig hårväxt eller som fått sjukdomar i hårbotten m.m. - här handlar det om vanliga svenskars bild av Sd, och tänk själv efter vilka schabloner som Faktum körde ut i etern i måndags: Det var blågula hakkors, och det var mer i samma stil. En kille som kunde tas för ett medelålders skin var givetvis som en gudagåva.

Och Carina - jag jobbar inte för expo. Vem har sagt att jag gör det?