27 juni 2006

SD:s PS fortsätter läcka som ett såll

Inom sverigedemokraterna är man tydligen inte nöjd med positionen i media, och partiet läcker därför friskt till ärkefienderna på Expo. Idag tisdag kan Expo avslöja de misslyckade planerna på en kupp mot kompisgänget i SDU Stockholm.

Enligt Expos uppgifter, som bl.a. härrör direkt från källor i den sverigedemokratiska partistyrelsen, betalade en och samma person i kassa in årsavgiften för 10 nya medlemmar i SDU Stockholm i akt och mening att ta över föreningen vid dess årsmöte i slutet av maj.

Föreningen kunde här i det närmaste fördubbla sin storlek (ja, inte långt ifrån), men förbundsordföranden Martin Kinnunen blev givetvis misstänksam mot detta utstuderat klantiga kuppförsök, och fann snart att en av de nya SDU-medlemmarna tillika är ND-kandidat till riksdagen! Följaktligen skickades avgifterna tillbaka och medlemskap i SDU nekades. En person riskerar sedan också uteslutning ur partiet.

Vad kan då den lundatrogne sverigedemokraten göra för lärdomar efter denna antiliberala backlash?

  • Partistyrelsen och därmed hela SD Riks läcker som ett såll. Om du känner ett obetvingligt tvång att värva dina kompisar till partiet, säg då till dem att registrera sig under falskt namn och falsk adress. Kom ihåg att det är fysiskt farligt att vara sverigedemokrat.
  • Ett parti som SD, med skapligt opinionsstöd och en närmast obefintlig lokal organisation, fullkomligt inbjuder till kuppförsök och liknande. Ligg lågt och ta inga partiuppdrag förrän efter valet så håller du ryggen fri.
  • Var uppmärksam om andra användare på SDU Forum går under nic som Teoderik, Morgoth, Jocke Larsson och liknande. Gotiska och fornnordiska namn visar att det är frågan om farliga ND-infiltratörer. Gör inga inlägg i trådar startade av dessa.
  • Om du känner en SD-koryfé som du verkligen kan lita på till 110%, fråga då honom varför particentralen inte utesluter den där Bunkern som ställer till det hela tiden. Hur ska man kunna bedriva seriöst politiskt arbete om det ska vara ständigt inbördeskrig?