26 juni 2006

En alt. två dårar upptäckta i SD Trelleborg!

Trelleborgs Allehanda påstår sig ha fått tillgång till en valfilm från SD, där partiets kandidat till kommunfullmäktige i Trelleborg, Leif Roos, påstår att "sverigedemokraterna står för nolltolerans mot brott". Är detta sant? Det är tydligt att Jimmie Åkesson och particentralen i Lund är alltför rädd för att använda uteslutningsstämpeln!

Så dum får ingen sverigedemokrat vara att han påstår att partiet står för nolltolerans mot brott, för genast dyker då en kriminell partimedlem upp.

Kriminell är väl ändå inte Jan Larsson, en annan SD-kandidat till kommunfullmäktige i Trelleborg. Men nydömd för ett brott. Enligt Trelleborgs Allehanda ska Larsson nyligen fått sin bötesdom för falsklarm fastställd (=prövningstillstånd nekat?) i Högsta domstolen. Den uppenbart underbegåvade Larsson dömdes för att ha ringt till miljökontoret i Trelleborg och påstått att han har dåligt dricksvatten. En stor utredningsapparat sattes i verket eftersom föroreningen bedömdes som "mycket allvarligt". Strax därpå erkänner sedan Larsson att han lagt sin vattenkran i avloppsvatten för att förorena den och på så sätt lura de skickliga miljöinspektörerna.

Väl så allvarligt som en bötesdom för falsklarm är de märkliga omständigheterna, som här får bloggen att associera till den sverigedemokrat som en gång eldade upp en katt. Men inte nog därmed - varför överklagar man som Larsson gjorde "erkänt brott" till inte bara hovrätten, utan även Högsta domstolen? Till på köpet påstår Larsson till Trelleborgs Allehanda att han överväger driva saken vidare till EU-domstolen!! Rättshaverismen har inte varit mer glänsande inom SD, sedan en de tilltalade efter människorovet på Ekerö först vattnade ner sin medgärningsman och sedan mot bättre vetande drev sin sak till europadomstolen.

Oron över de dryga 2,5% i junitemo kan vara överdriven. Sverigedemokraterna fortsätter att vara sina egna värsta fiender


SD Trelleborg har inte kommenterat saken på sin webbplats. Inget heller hos SD-Kuriren. Skammen lägger sig.