26 maj 2005

Bunker-Jansson på väg till ND?

Den länge emotsedda resan till Teutoburgerskogen, till stor del planerad av Reine Wikström, har ägt rum (i en av Wikström hyrd långfärdsbuss), och såväl Sverigedemokraternas avsatte partiordförande Mikael Jansson som stora delar av den nationaldemokratiska partiledningen deltog. Syftet med resan var i första hand att ära svenskarnas och germanernas hedniska förflutna, något som Mikael Jansson uppenbarligen tyckte var särskilt lämpligt, nu när kyrkovalet är i annalkande. Huruvida Bernard Mengal deltog i resan är i skrivande stund inte känt.

Kommer hrr Åkesson och Söder att utesluta Jansson ur Sverigedemokraterna, eller kommer man att avvakta och "hoppas på att det löser sig den naturliga vägen"?

Tillägg 28 maj 00.01: Bunker-Jansson har efter upprörda känslor internt i SD kommit med ett försök till bortförklaring - resan var en sällskapsresa och inte en politisk resa. Dessutom har webbplatsen nationell.nu ljugit om syftet med resan. Denna webbsida har beskrivit resan på bl.a. följande vis: "Deltagarna delgavs rik information om vår nordiska ras och dess historia, likaså oförglömliga upplevelser i vårt broderland Tyskland." Intressant nog närmast skröt man på nationell.nu torsdagen 26 maj om att Jansson deltagit. Artikeln innehöll även ett gruppfoto på Jansson och hans ND-kompisar. Alla referenser till Jansson hade sedan under fredagen 27 maj städats bort.