13 augusti 2006

Sälj inte skinnet förrän björnen är skjuten...

"tycker det är besynnerligt att cb ödslar sin tid och energi för linda rosing och andra pajasar och det sk unika partiet. helt säker på att cb kommer känna och inse inom ett par månader att det var absolut inte värt mödan. Indirekt pga av unika partiet kände hon ju sig tvungen att radera hela sin blogg på expressen som hon ju måste ha lagt ner mycket tid på. måste kännas fel. vad finns kvar? ett unika partiet forum som är så amatörmässigt det kan bli. bara fåtal personer kan posta där. resten blir raderade bums av moderator cb med motiveringen "trams post raderad/mod" eller "trams tråd låst/mod". eftersom unika partiets forum på internet inte är progressivt så finns ju ingen anledning för dem att ha ett forum så det vore väl smartare att stänga det helt och hållet. undrar om unika cb får mer än 100 röster i valet. tror icke!"
Piratpartister har som bekant inget liv, utan de flesta aktiva av dem hänger på olika diskussions- och kommentarssajter på nätet, där de mer än gärna kastar skit på sånt som 1) Unika partiet och 2) sin gamla partiorganisatör Cecilia Beckroth.

Visst är det lätt att kasta skit på något som Unika partiet, ett parti som drar igång 6 veckor före valet, och dess partiledare Linda Rosing, en metakändis "som inte ens gått gymnasiet". Men det är för tidigt att sätta idiotstämpeln på detta ännu.

Givetvis borde partiet ifråga stänga sitt diskussionsforum. Varför har man ett sådant? Enda förklaringen är att man kalkerat piratpartiets koncept. Nu används deras forum bara av piratpartister som vill driva med Rosings gäng, och de klarar inte av att försvara sig. Om Unika partiet sedan tänkte över vad de går till val på, då skulle de kunna få ganska så många röster: Men då måste de våga utmana också, i nuläget handlar det enbart om politiskt korrekta vänsterståndpunkter inkl. ett ja till queersamhället.

Skulle Unika partiet faktiskt utnyttja Linda Rosings image som pin-uppa, locka med sig ett eller annat nyförvärv, och dessutom inta ickekorrekta ståndpunkter i integrations- och hbt-frågor, då kan de mycket väl slå piratpartiet med hästlängder!