26 augusti 2006

Ny postning från Margareta!

Bloggen brukar hålla ögonen öppna för nya intressanta texter från SD Gävles Margareta Sandstedt, åsa nisse-nationalismens okrönta drottning. Tidigare drev jag mest med hennes märkliga formuleringar, men på senare tid verkar Margareta ha filat mer på sina formuleringar, och hon har blivit underhållande på ett mer seriöst, om än extremistiskt sätt. I vilket fall som helst, den här gången hann Kennet Lutti i Arbetarbladet före mig, och skrev idag om Margaretas senaste, daterad 24 augusti.

Citat från Margaretas postning (nr 2 kommer att bli odödligt):
  • Vi registreras och skuldsätts från födseln, och vi må vara den mest övervakade, beskattade och kontrollerade befolkningen i hela världen.
  • Det är egentligen föga förvånande att vi idag har en stor mängd människor i landet som är terrorister, grova brottslingar, narkotikalangare och banditer. Våra inhemska politiker är ju av samma sort.
  • I alla kommuners verksamheter i landet uppmanas anställda skrika ”allas-lika-rätt-och-värde”. En sövande rytmisk barnramsa som förklarar att svenskar ska tolerera förljugenhet och politiskt förtryck.
  • Den 18 augusti samlades vänsterblocket och alliansen för en gemensam manifestation mot Sverigedemokraterna i Gävle. Parollen var ”Demokrati för Gävle” där man ledigt i tåget kunde skylta med t-shirts av Che Guevara.