25 januari 2007

Förtydligande: SD+HpK= Ironi


I en postning om Sd:s partisekreterare Björn Söder och hans ofina formuleringar om Föreningen Heimdal fanns med en ironisk formulering om eventuella samverkanstankar sverigedemokraterna/högerpartiet de konservativa. Till bloggens förvåning verkar det som ironin undsluppit ungtupparna i högerpartiet.

En högerpartist, som önskar vara anonym, har tagit kontakt och berättat för mig att det i motsats till vad Björn Söder påstått för Robert Boström (sd) INTE har förekommit några kontakter mellan Swärdenheim och Söder, och att Söder hämtat sina äreröriga uppgifter om Heimdal från Föreningen högerstudenternas hemsida.

Den anonyma källan hävdar också att man från högerpartistiskt håll inte alls anser Heimdal vara ett nazinäste, inte heller fascistiskt, utan "katolskt högerextremt" (!). Frågan är vilken betydelse omgivningen ska tillmäta dessa grader i helvetet. Vad det egentligen handlar om är nog högerpartisternas avundsjuka mot Heimdals framångsrika konservatismkoncept.

Källan har begärt en rad olika rättelser i tidigare postningar om det lilla högerpartiet, något som bloggen tyvärr inte kan infria, eftersom källans anonymitet isåfall skulle riskeras.