02 september 2006

Rättelse om SD i Hallstahammar

Tidigare idag uppmärksammade bloggen det komiska i att sverigedemokraterna börjat kalla de hoprafsade namnen på kommunlistan i Hallstahammar för lokalavdelning. När jag skrev postningen kastade jag ett öga på webbsidan för Sd i Hallstahammar, där jag kunde se två namn, inget av dem Jan Björklund. Nej, Rosberg och Brenner stod det och står det.

Vakne Adam Marttinen såg snabbt postningen, och skrev då i en kommentar att Jan Björklund visst står på listan. OK, snabb koll på valsedlarna i Hallsta: Två listor för Sd, en har Björklunds namn tvåa. Vem vet om inte Adam? Eftersom distriktsledningen i SD Svea inte är därtill betrodd av particentralen i Lund, så är det ju Adam som står som regional valsedelsbeställare för bl.a. Hallstahammar.

Fel av bloggen. I brådskan i morse glömde jag naturligtvis att listtvåan Richard Brenner avslöjats som tungt kriminell vilket i ett tidigare skede tvingade Sd att beställa en ny valsedel. Men, som man säger, ur askan i elden. Nu lär väl Expo skriva även om domen mot Björklund.