17 september 2006

Nervigt bland borgerliga bloggare

Nu är det nervigt bland borgerliga bloggare. Man kan nästan höra frihetsfrontaren Henrik Alexandersson hyperventilera medan han gör en kortpostning om att det är viktigt att gå och rösta, så inte sd:arna tar sig in i de fina salongerna. Tänk om plebsen kommer in och förstör Alliansens fina seger!

Johan Norberg, en opinionsbildare vars personliga livsstil kanske bidrar till ett ännu starkare agg mot Sd än vad den småfege Alexandersson står för, skriver så här i en engelskspråkig postning (översatt av er objektive SD-bloggare):
Enligt den senaste temomätningen leder oppositionen med 7 procentenheter före socialdemokraterna. Men det finns ett stort orosmoln: Sverigedemokraterna, ett antiinvandringsparti med rötterna i den nynazistiska rörelsen, har mer än 2% i opinionsmätningarna. Eftersom det krävs en del för att man ska medge för Temo att man röstar för de idioterna, så har de sannolikt mycket fler väljare än så, och det finns en konkret risk för att de ska ta sig in i riksdagen.
I en parallell till lotteririksdagen på 1970-talet talar Norberg om risken för en kommande "idiotriksdag". Långt från detta tillstånd av gny och tandanisslan hittar vi dock Kurt Lundgren, den borgerliga bloggosfärens Gossen Ruda. Segern är given, säger Kurt:
Med så många bortkastade röster på fi, spi, sd, piratpartiet etc blir det maktskifte.