30 september 2006

Spännande inför RÅ 2007

Visst kan det sluta med att alla är rädda om sitt partistöd och att man därför lägger locket på. Men kanske kommer fraktionsstriderna att nå sin kulmen nästa år. Frågan är åt vilket håll en sådan självsanering inom sverigedemokraterna isåfall kommer att slå. Pågarna i Lund sitter egentligen inte lika säkert under den nya mandatperioden, för nu har man inte 75% av de kommunala mandaten bakom sig, utan bara dryga 50%. Kanske kommer också många nya medlemmar efter de kommunala valframgångarna. Hur kommer dessa medlemmar att rösta på distriktsårsmötena till våren?

Från en kommentar, skrivet av en rinderheimlojalist:
Om Rinderheim blir uteslutet så kan skåningarna räkna med att större delen av sthlms-distriktet lämnar partiet och sina förtroendeuppdrag. Det skulle heller inte förvåna mig ifall större delen av de medlemmar i partiet som sympatiserar med partibunkern även dom kommer lämna, vilket även inkluderar mig själv.

Jag tror inte ens att skåningarna kommer sitta kvar inom partiet efter nästa RÅ. Även Martin Kinnunen kommer få det hett om öronen för bla hans hanterande av partikansliet. Han kommer även att han få smaka för sitt beteende då han spelade in samtal med Johan Rinderhiem via telefon som han sedan skickade till skåningarna för att försöka få honom utesluten. Martin Kinnunen är en inkompetent, arrogant dåre som på fullaste allvar tror han kan leda Stockholm. Om det är någon som bör bli utesluten så är det denna partiskadliga man.