20 oktober 2005

Nytt bergsjöbrev för SD

Eländet tar visst aldrig slut för stackars Åkesson, men han har ju också sig själv att skylla. Det gäller, som bekant, att stämma i bäcken. Nu är det Weine Berg som lanserar en ny grej: "Positiv integration".

Positiv integration innebär helt enkelt att Lars Leijonborg och hans familj får flytta ut till Rinkeby, samtidigt som en familj i Rinkeby får flytta in i familjen Leijonborgs tidigare hem. Detsamma gäller alla politiker som propagerat för mångkultur, eller hållit sig tysta under införandet av mångkultur. Även redaktörer, journalister, proffstyckare, programledare och ”experter” av olika slag ska leva som de lär. Projektet skapar förståelse för makten om de beslut de fattar och de får också leva i den tillvaro som de tidigare hade råd att segregera sig ifrån.

Vän av ordning sätter sig nu ner och analyserar exakt vad förre redaktören för SD-Bulletinen och alltjämte verksamme SD-koryfén Weine Berg föreslår:

1. Alla politiker, journalister, experter m.fl., vilka inte aktivt motarbetat införandet av mångkultur ska deporteras till något ghetto. Detsamma gäller dessas familjer.
2. De som deporterats enligt punkt 1 ska få sina gamla bostäder konfiskerade.
3 Bostäderna i punkt 2 ska sedan portioneras ut bland invandrare i ghettona. Dessa personer ska alltså inte repatrieras, utan få en bättre bostad än tidigare, och det ska de få gratis.
4. Punkt 1 ser ut som retroaktiv straffrätt
5. Punkt 1 och 2 strider mot rättsstatens krav på behandling av individuella fall och med rätt för alla till rättslig prövning.
6. Punkt 3 innebär rasdiskriminering: Varför ska de få, och inte vi?