19 oktober 2005

Kritik möts av dödshot

Från sverigedemokratisk sida säger man gärna och ofta att man vill ha debatt, man vill pröva sina argument och möta kritik o.s.v. I praktiken visar det väl sig ibland vara tvärtom.

Detta bevisas även här på objektiva sd-bloggen, om än i blygsam skala, och lite lagom inofficiellt. Trots att jag bara är en vanlig människa, utan makt och myndighet har det blåsts till storms senaste dagarna efter min bitande och initierade kritik mot främst Jimmy Windeskog och Weine Berg, två ledande SD:are sedan lång tid.

För bara en liten stund sen såg jag detta i en kommentartråd på Windeskogs BSS-blogg:

"Funebo "jurist"----hehehehe. Snarare en 100%-ig kretin samt förrädare som med tiden kommer att likvideras!!!"

I min egen objektiva SD-blogg tvingas jag regelbundet rensa bort rent trams, grova lögner och trakasserier. Av det som ännu finns kvar på bloggen finner vi t.ex. från 7 oktober "Med Quislingar skall processen göras kort!!!" och från 3 oktober "Varför ger du aldrig dig? Du lär aldrig mer få sätta foten i SD. Knappast för den delen i något annat politisk parti. Du är förbrukad, Funebo."

Istället för att bemöta seriöst given kritik försöker man enligt fast mönster att "skjuta budbäraren". Ett gammalt trick som används av den som saknar hållbara argument för sin sak!

I en kommentar i angoladebatten säger en nationellt sinnad bloggläsare att "dessbättre är väl denna maniskt repatrieringsivrande falang, där invandrarna så klart ställs mot svenskarna, som t ex Weine Berg och Windeskog företräder alltmer marginaliserad inom SD." Men är det verkligen så?

Den sverigedemokratiska partitoppen har vare sig nu under den nya lundaledningen, eller tidigare under Bunkerns sista dagar, på något sätt uttalat sig eller agerat för att visa att man visat på porten de krafter i partiet, vilka inte ställer sig bakom den FN-baserade värdegrunden; man har heller inte gjort några politiska uttalanden eller offentliga programförklaringar av substans i denna riktning.




Likvidationshotet (som sannolikt var gjort av signaturen "Göran EJ Persson") har nu tagits bort av Windeskog.