20 juni 2005

Ung Vänster som nyttiga idioter

Sedan förre vänsterpartisten Hans Thunström i en insändare i Västmanlands Läns Tidning krävt att trakasserierna mot Sverigedemokraterna måste upphöra släpper så den påstått liberala redaktionsledningen fram Ung Vänsters Linn Wegemo för att på insändarplats påstå bl.a. följande

..återigen är verkligheten en annan, en stor andel av Sverigedemokraternas (SD) medlemmar är fortfarande dubbelorganiserade i en nazistisk organisation och/eller prenumererar på en nazistisk tidning.

Vem tror då på att medlemmarna i Sverigedemokraterna skulle vara dubbelorganiserade i någon nazistorganisation? För den som vet är det uppenbart att de radikalnationella i Sverige djupt föraktar SD för deras hycklande och för deras velande i den s.k. sionistiska frågan. Det är därför helt klart att inte mer än en handfull av medlemmarna i SD är dubbelorganiserade.

Dylika inlägg som det från Linn Wegemo säkerställer fortsatta om än blygsamma ökningar för SD i valen. Lögnaktig smutskastning bekräftar partiets självpåtagna roll som politiska martyrer.