28 mars 2007

Tobé

Pressbild på riksdagsmannen Tomas Tobé, från http://www.moderat.se/(S(xrd0xj45qlqgan55qx3hclr2))/person.aspx?personid=1074Först byggde moderate riksdagsman Tomas Tobé (bilden) vidare på en ny vandringssägen (emanerande från Sveavägen 68) och påstod att böckerna En tom säck kan inte stå, Mångkultur och välfärd och Den judiska rasismen har kultstatus inom Sverigedemokraterna.

Sen ilsknade kommunfullmäktigeledamoten Erik Almqvist (sd) till och menade (ironiskt) att böckerna Kommunistiska manifestet, Fittstim och Mein Kampf har motsvarande kultstatus hos moderaterna. Här glömde Almqvist Godwins lag, och skämtet saknade pricken över i:et.

Teaterviskning från bloggen till Almqvist: Varför inte påstå att det är Börsguiden, Adelskalendern och Dunkla drifter och mörka motiv som ligger på varje heltidsarvoderad moderats nattduksbord? Det finns nog AFA:iter och SD:are som tror att de flesta moderater egentligen är nazister, men i verkligheten så tror folk snarare att moderater är överklassiga, penninghungriga egoister.