08 mars 2007

SD och kvinnodagen

Inom vänstern firas idag den internationella kvinnodagen, allt medan sverigedemokrater landet runt sitter och lusläser förslaget till sitt partis nya invandringspolitik.

En sverigedemokrat sticker förstås ut, och det är SD Gävles Margareta Sandstedt. I en debattartikel i Arbetarbladet idag attackerar hon proponenterna för kurser i feministiskt självförsvar.

Sandstedt skriver att hon är trött på maningar till mera våld. Orsaken till den ökande otryggheten för kvinnorna är den moraliska nedrustningen, d.v.s. översexualiseringen i samhället, oklara könsroller och allmän normlöshet. Lämpliga åtgärder är enligt henne bl.a. att se över "utbudet på sliskiga TV-program" och förbättra journalistiken. Väl skrivet: Som vi alla vet består ju journalistkåren till 99% av rödskägg och rödstrumpor.

Med Margareta Sandstedt i riksdagen får svenska folket en politiker som vill låta män vara män och kvinnor vara kvinnor! En from förhoppning är att hon i sin iver inte går alltför hårt fram med TV-tablåerna i denna framtid.