14 augusti 2005

Svenska flicka

Svenska tonårstjejer och likställda hetsas till oralsex med nya och gamla pojkbekanta. De hetsas till detta inför ögonen på hundratals fula gubbar och utlänningar på ön Zakynthos i grekiska arkipelagen. Publiken fotograferar medan småbrudarna tävlar i att ge killar utlösning snabbast. I en gästbok på nattklubbens webbsida "tackas de svenska tjejerna för sina insatser".

I vanliga fall brukar Expressen hetsa på. Nu agerar man nationalistisk moralpolis, och sätter press på likaledes värdenihilistiska och grekägda charterarrangören Apollo, där en av cheferna säger "Det här var det värsta jag någonsin hört, vi tar helt avstånd ifrån detta." i sin kommentar till Expressen. Bilderna på tjugofemöresludren i full aktion sprider sig nu snabbt på mobiltelefoner och dataskärmar jorden runt.

Varför gör de på detta vis? En bekant till mig lämnar sin förklaring i en e-post jag fick i morse:

Kvinnor är osäkra, ja. De behöver en man vid sin sida som bestämmer och fattar beslut eftersom de inte är kapabla till logiskt och rationellt tänkande. För att de är ointelligenta. Och just därför är samhällsutvecklingen förödande - feministerna som hela tiden hävdar att kvinnor är så intelligenta, media och "humorister" som hela tiden förlöjligar och förklenar den svenske mannen. Allt för att kvinnor inte längre vet sin plats. Därför lever de antingen ensamma och frigida och rädda eller söker sig till kriminella, pizzabagare, muslimer o.s.v. Det är först när en svensk brud haft minst tre av dem i sig som hon börjar tänka om. Och då är det för sent.