18 augusti 2005

Oväntad och rojalistisk moralism i Expressen

"Kungafamiljen utpekas som sexbrottslingar..pedofil, homo och på det stora hela en skamfläck", påstår idag Expressen, efter att ha tagit del av kansasbaptisternas propagandasida om svenska kungafamiljen. "Vi har lämnat över det till jurister", ska hovets presstalesman ha sagt till tidningen.

Vad är detta, om inte en storm i ett vattenglas? Moralistiska påhopp torde svenska kungafamiljen få stå ut med, med tanke på hur kungen låter prins och prinsessor sköta sitt "kärleksliv". Hela den monarkiska institutionen vilar på synnerligen ålderdomliga uppfattningar om jämlikhet, jämställdhet, tro och moral. En arvfurste har inget kärleksliv, bara dynastiska förbindelser!

Den beryktade Fred Phelps vid Westboro Baptist Church i Kansas har sagt följande om svenska kungahuset, något som Expressen av pietet ansåg sig förhindrade publicera:

"För att övertyga WBC om att Sverige är ett land med anständiga värderingar - och inte den homofila dynghög vi sagt att det är - har en del svenskar sänt oss stora färgfoton på kungliga familjen. Det funkar inte! Kungen ser ut som en rövknullare & hans flinande barn ser slampiga och bögiga ut! Carl XVI Gustaf, kung över sodomitiska horor. Ni svenska åsnor fattar det bara inte. Så snart som ni har lagar som hindrar att Bibeln predikas, ger vi blanka tusan i vad ni säger och gör. Ni är flytningar från Satans egen penis - en verklig spermabank för Satans homofiler. "

"Min är hämnden och vedergällningen, sparad till den tid då deras fot skall vackla. Ty nära är deras olyckas dag, det som väntar dem kommer med hast." 5 Mos. 32:35.

Givetvis anser även jag att Fred Phelps gör sig löjlig med sina pompösa överdrifter, men lyckas man ta till sig vad han säger i sina utfall om kungen, Silvia och barnen, så finner man att de som skickat kungaporträtt till kansasbaptisterna är de som gjort sig mest löjliga.