10 februari 2007

Yngve i Arvika

På oklara grunder har SD-Kuriren den senaste tiden ökat antalet redaktionella bloggar från 6 till 11. Det hela blir inte lättare att förstå med kunskap om den mycket begränsade trafik de flesta av bloggarna drar till sig och med hänsyn till hur lite dessa partibloggar har att tillföra.

Ett flertal av partibloggarna gör postningar sällan eller aldrig. En av de nya, ändå aktiva bloggarna tillhör Yngve i Arvika, och han gör postningar på sin blogg ungefär var sjätte dag. Yngve är en snäll och trevlig kille, och en jäkligt duktig brevbärare, men räcker han till som partibloggare?

  • Västgötaklimax: Yngves första postning kom 24 januari och gick till storms mot feministerna och gaylobbyn, helt i linje med partiet, men postningen tog slut redan innan Yngve kommit fram till poängen.

  • I den andra postningen 29 januari gruffade Yngve över att rättspsykiatriska patienter skrivs ut alldeles för tidigt.

    Postningen hade blivit betydligt mindre intetsägande om Yngve först hade läst på i det egna kriminalpolitiska handlingsprogrammet, där Sd fordrar att brottspåföljden sluten psykiatrisk vård avskaffas, och att det istället döms till fängelse.

  • Den tredje postningen från 6 februari var ovanligt kort, även efter yngvemått mätt, och här avslöjar Yngve skakande ny statistik, men bara till hälften. Var finns källan?

    "För närvarande utsätts landet för ett gigantiskt tryck vad gäller asylsökande, och enligt alla beräkningar kommer antalet att öka med hundratusentals dom närmaste åren!"

  • 6 februari var Yngve i sitt esse, och kanhända styrkt av en knapp i västen denna partiets 19-årsdag ondgör han sig redan 4 minuter efter den tredje postningen över att man inte ens ska få säga negerpojke nuförtiden.

  • Yngve fortsatte att jobba med blixtens hastighet 6 februari och samma minut som den fjärde postningen kom också den femte. Här uttryckte han som sin åsikt att det är "närmast patetiskt att driva arbetskraftsinvandring som en politisk fråga i nuläget". Men sverigedemokraterna vill ju sedan förra året ha fri arbetskraftsinvandring?